brasan grrr

Ok jag har kämpat med den j-la brasan i 4 timmar snart och jag vägrar att ge mig! Jag har försökt att tutta eld med allt möjligt jag hittat hemma!! Vi hade iof en himla massa flyttkartonger som jag tillslut pressade in i brasan! Det bara pyser å dreglas från träfan därinne! Jag älskar å mysa framför brasan men de finns någon annan som vägrar låta mig få eld antar ja! hmm jag har lite tändvätska på altan, ska ja prova det kanske?? Att jag inte tänkte på detta innan. Har hållt på i som sagt 4 timmar å så sitter man här å får en snilleblixt. moahahahaha nu jä-lar..

OK? Ibland undrar jag helt ärligt om man har alla hästar i stallet, alla kråkor i näsan, alla köttbullar i pannan. Va trodde jag skulle hända? Jag tänker inte berätta utan jag sätter punkt för denna händelse exakt HÄR.

Min bästa vän ska gifta sig.. Jag ska va tärna och jag ska sjunga. Jag har gått hos en sång pedagog under vintern men skulle gått en nu på våren med men spargrisen blev stulen av en tjej vid namn Gina och en Zara och någon kicki eller kanske kicks!! hmm jaja jag får öva upp stämman själv istället ett tag och får jag panik strax innan bröllopet så får ja ta en speed kurs! Lite nervös faktiskt, men inte för mig utan för henne. JAg blir så fundersam när jag tänker på giftemål, nästan lite skrämd fast jag har världens absolut fantastiske man så blir man ändå lite rädd. Hon är himla brave tycker jag, så det e bara att ta lärdom av henne. Vi har redan hittat hennes klänning som e Så fin. Det är smycken å lite smått å gott å blått å nått mer som fattas men det fixar vi senare. Sommarbröllop på en herrgård, det kan ju inte bli annat än perfa! hmm sööt

Min löv är i sthlm, han e där jämt nu för tiden! Men men de blir väl snart bättre hoppas jag! De är tråkigt att behöva lägga sig i en iskall säng själv. Jag har lite ticks för mig vid läggdags å det är att han värmer upp sängen lite innan å jag lägger mig brevid och eftersom mina fötter händer å näsa är döda cirkulationsmässigt så smyger jag in dessa delar å värmer upp mig å kyler ner honom. mm han blir lite enoyed men det är ju faktiskt så man gör i ett förhållande? Rätta mig om ja har fel här? Man tar å får? hihi nejdå..

Snart reser jag iväg å seglar i karribien och det ska bli helt underbart, iof med jobbet men ändå! Värmen soooolen vinden vattnet. hrrrrr mysigt

Äpplet faller inte långt från trä´t!
Emma brukar ha sina dagliga berättelser om vad hon gjort under dagen å idag var det en mindre rolig upplevelse för henne tror jag..
E: mamma
Jag:ja
E: Idag har de varit en tung dag!
Jag: oj då varför det?
E:jag har haft otur med allt!
J: jasså hur menar du?
E: jo men jag har slagit i foten, fått en sticka i handen och snubblat 13 gånger
J: Nej men varför detta?
E: jo det var någon som knutit ihop skosnörna!
J: men knöt du inte upp dem efter första gången du ramlade?
E: jo men dem knöt sig själva när jag sprang hela tiden.
J: hmm ok?

Ibland undrar man om saker verkligen händer i verkligheten, ja menar att barn har ju himla fantasi men när det gäller detta så skulle inte det förvåna mig! Hon e så goo.. hihi

Tisdags stress?

Tisdagar ? Är det bara jag som stressar på tisdagar..

Jag har tok jobbat på förmiddagen men satt i möte hela eftermiddagen å blev som alla andra kontorsnissar helt avslagen. En uppgift som annars tar 5 min tog 45 veckor! Tisdagar är inga roliga dagar alls, jag tycker att vi plockar bort den i detta NU. Fredagar är däremot en bra dag, så här gör vi. Måndag,fredag,onsdag,torsdag, fredag. För vem bestämmer hur dagarna ska döpas? Den skyldige kan ju kommentera å förklara annars gäller mitt alternativ! KAPISCH

Emma fick en tand borrad för första gången i morse haha å denna e kul.. Hur eller varför kan man ge en tid som 0715? Finns det någon som överhuvudtaget är medveten den tiden? Många frågor få svar. Tandläkaren var himla pedagogisk ändå, å det är ju skönt för annars hade det blivit ett himla tjohej i stolen vill jag lova å jag hade gått därifrån 200 spänn fattigare och emma hade fått en ny tid för att laga de 14 hål hon skulle fått av allt godis man var tvungen att muta henne med. Tack Doktorn ;)

Jag var himla glad imorse efter att ha lämnat Emma på skolan å satte mig framför datan och läste mina sälj tal från igår, -588:- MINUS PÅ KONTOT!! Jag ska sälja för runt 13 tusen om dagen för att klara budget, så minus såg ju lovande ut för resten av månaden. Jag ger ju inte bort grejer ju? hmm ska nog ringa å kolla så detta stämmer men återigen är fd tisdagar skit när det börjar med att jag får betala för att jobba.. haha  ABUUU ;)

I mitt jobb kan det ibland bli lite ensamt eftersom jag är fältsäljare och besöker kunder hela dagarna, så då är det ju tur att vi kommit så långt i utvecklingen att mobiler finns. Desto värre blir det för mina vänner som antingen är mammalediga eller hemma för sjukdom eller chafförer i sthlm vars telefoner som jag ringer sönder. Eniro har oxå fått sitt när man skojar till det å söker nummer till ställen som inte finns. Man får det ju gratis när de inte har nummer så det kostar ju inget.. hmm nu låter det som om jag inte jobbar på dagarna men det gör jag. FAKTISKT.

Hur ser dagens samhälle ut idag? Alla stressar sönder sig och sliter hela dagarna till att komma hem till sitt hus och laga mat städa tvätta möjligtvis umgås en kvart med barnen för att sedan jobba lite hemifrån chatta på msn med sin partner som sitter mittemot med sin data och sen somna på toa med tandborsten i munnen, är det så här det ska vara? Eller e det bara jag? Kvalitetstid va e de? Nåt man kan äta?

Välkommen till min nya blogg!

Haha detta är en ny upplevelse.. hmm här ska jag föra så kallad dagbok, aha som om någon sitter å väntar på vad jag har att skriva.. hihi men om inte annat så blir detta min alldeles egna kryp in, och eftersom jag har ett väldigt kasst minne på allt som inte har med jobbet å göra så kan det vara bra att gå in här å friska upp vad man gör på fritiden. ;)


Idag måndag å jag e hemma med Emma (min snart 8åriga dotter) för hon är sååååååå sjuk sa hon 0710 imorse. Sen att hon är morgon trött och har varit det sedan den dagen hon kom ut från mig å såg att jag blev hennes biologiska mor har ju kanske lite betydelse men men, jag är inte direkt lessen med detta fina väder och pyssla om sig själv xtra dag. Emma?
Hon e självgående så hon slänger ihop sin egen hostmedicin när hon behöver hihi.

Det är helt sjukt hur snabbt man blir gammal! Jag fyllde precis 28 och samma morgon såg det ut som om jag hade fått en rynka under ögat.. Ni kan förstå paniken å ångesten. Jag mailbombade 14 olika e-handelshops med innehåll anti-wrinkle.. Vi kan ju köra ett anti-wrinkle kräms test då jag uppdaterar er med vilka produkter som inte funkar? haha nåväl vad är en bal på slottet. jaja

krams

RSS 2.0