Hjälp jag är rädd att ja inte har alla hästar hemma!!

Sitter på hotellet i sthlm och känner mig allmänt trött i huvudet! JAG ÄR PÅ UTBILDNING!!

Jag har tagit steget och äntligen bytt jobb men är nu återigen i stadiet där man faktiskt inte kan allt längre! Jag har ju haft självförtroendet över min faktiskt lyckade säljar karriär på Lyreco men nu gäller det att bara få in kunskapen om Eniros produkter haha det är där mina problem kommer in.. jag har fått in så mycket information så hjärnan är överbelastad och vet inte hur all info ska hamna på rätt ställe men hoppas innerligt att det gör det snart annars har jag ett STÖRRE problem!
Varför e det så att det alltid bara e jag som ställer alla dumma frågor? Jag tror att alla igentligen vill ställa samma fast inte vågar göra bort sig, så det e faktiskt tur att de har mig på kursen  eftersom dom faktiskt får djupare å bättre svar på dessa frågor. hmmm men jag är väl som robin hood!! tar från mitt självförtroende och ger till säljarna i gruppen då de slapp att förnedra sig! Vi har en kille från Luleå där hahaha, när han pratar så ser jag norrlands guld och hemkört å lingondricka haha.. Vaddå koncentration svårigheter va e de?

I morse när jag tog flyget så fick jag ingen frukost!! Sterling har inte det i priset. Jag hade lust att skrika att dom e idioter hela bunten men fick hejda mig. De tänkte sälja en macka å kaffe för 65kr. Fattar ni 65kr får man ju en hel lunch buffe för!
Så jag fick ingen frukost utan satt på kursen i en tyst liten lokal med en absolut skrikande mage:) Kul start på en karriär! När kl var 11:30 så såg jag stjärnor och ville spy. Hetsåt lunchen med båda händerna och folk återigen tittade konstigt. nåväl va e väl en middag på slottet!


meny:
1 halv Latte+ 3st  till senare
en italiensk rätt typ conkolioni eller nåt! Typ pannkakor i rad med ost på?
6 cigg
2 alvedon

hmm bra jobbat

Bra tränat!

Jo 19:30 var det ju träning å jag kände att det är nu eller aldrig! Så jag tog på mig full mundering å åkte iväg för ett box pass. var där runt 19:32 och kom in i rummet å blev riktigt förvånad över hur svettiga de redan var... Go uppvärmning tänkte jag å väntade på att få ögonkontakt med tränaren.. hm tog en sek eller två! Hon kommer fram å jag undrar om ja kan hoppa in! Hon ler lite undrande och frågar Nu? Vi började 18:30! He he sa ja... bättre sent än aldrig! Så jag fick skämmas en stund å sen lämnade jag rummet i frustration eftersom jag faktiskt ville träna! Inte nog med att det inte blev nån träning, jag glömde mina ute skor kvar där! My god va trött ja blir ibland! Men måste ändå få poäng för visat intresse för träningen?

Jag ska ju byta jobb nu den 17:e då blir det hejdå Lyreco och Hej Eniro! Det ska bli så himla spännande och verkligen en utmaning! Ni har ju säkert sett mina kollegor trollen på tv redan så jag kommer att passa som handen i handsken;)
Jag älskar utmaningar å det är väl den största anledningen till att jag byter med tanke på att jag nått mina mål på Lyreco. Obs! Alla borde använda Lyreco som leverantör på sina företag! Det är ett bra företag med j-kla bra service! Men nu när jag kommer att börja på Eniro så ska alla som besöker denna sida som har företag köpa mina lösningar! oki? hehe skadad? vemdå? jag?

Meny
5 koppar kaffe
2 skinkmackor
6 ciggaretter
middag blir senare!


Ikväll kl 19:30 (enligt schemat som jag äntligen hämtat) så ska jag ge mig på ett försök till med träningen! oooooo jossan

RSS 2.0