stööööööööööööön

BOOORED!!!


sitter här å känner mig allmänt snuskig! Det är bara snuset å ölen och skäggstubb och brynja som fattas!
Hur kan tiden gå så snabbt så att det var 8 månader sedan jag tränade! Måste gått upp typ 8kg, för i morse när jag var i garderoben å slogs med mina byxor så gav dem inte sig och vann matchen med 1-0 byxan vs mig.
Jag jobbar som säljare och måste vara PROPERT klädd serru!! jodå så att! Jag har ett par jeans som jag fortfarande inte tagit ur påsen för att bara synen av mig skulle få byxan att krympa 5%. pussssssssst.
I kväll ska jag gå på ett box-pass har jag bestämt men är rädd att stå där röd svettig utmattad när uppvärmningen är klar å själva träningen är näst! Bara under denna korta tid att skriva här har fått mig att röka å äta helgens sista äckelgodisbit som ingen ville ha! JAG HAR NOG PROBLEM!! kan man få träningsallergi? så fort jag börjar tänka på ett pass så börjar jag i förväg äta upp de kalorier jag skulle tappat om jag sen gick till gymmet!

Men asså jag känner väl att jag är snygg å så speciellt med min spegel teknik på morgonen då man säger de tre meningarna -DU E SNYGG,- DU E SNYGGARE; -DU E SNYGGAST :)

Nåväl vi får väl se hur träningen går, tänk på mig med snälla tankar kl 19:30 då jag står redo med benvärmare å pannband!

meny:
1 macka med skinka
1äckel latte från en bilverkstad
1 go latte + en bulle från Statoil
pasta m baconsås (2 tallrikar)
1 kopp kaffe.
6 cigg

Kan nån hjälpa mig, denna meny ser ju inte klok ut! Inte konstigt att jag går upp i vikt när jag knappt äter nåt! Var e frukten? MY GOD!!

WORKING 8 TO 5 what a way to make a living..

barely getting by....


Jag har bytt jobb!! moahahahahaha
Från säljare till säljare, man kan tro att jag e en fantasirik person:)
Lite orolig dock med dessa fasta tider nu bara. Nu e man ju tvungen att inte bara ställa klockan utan verkligen STÄLLA den!
Trött på allt papper på hemkontoret så jag byter till den nya moderna tekniken med elektroniska dokument istället.
Den 20 oktober är jag på väg upp till sthlm på hjärntvätt för de nya företaget, då e det att glömma allt gammalt å ta in allt nytt och blond som jag e så lär det inte vara några som helst problem!

Sitter i telefon samtidigt som jag kokar majskolv och bloggar! Är inte vi kvinnor fantastiska. Vi borde ha högre lön än männen anser jag hmmm kanske ska bli politiker istället för säljare?

Det här med klockan är lite lustigt för den verkar bara gälla när man själv vill?! Emma har idag fått utegångsförbud IGEN för att hon kommer hem 19:30 när hon vet att gestapomorsan säger 19:00. Hon yrkar på att mobilen dog! Hon har nyligen lärt sig klockan efter att fått uteångsförbud tills hon kunde klockan. Men man kanske inte ska vara så hård? Men man måste ju visa henne hur mycket det betyder att hålla tider och att jag ska kunna ha den tryggheten när hon e ute å leker att jag vet att hon kommer på bestämda tider?! Vart finns handboken för för'ldrar när man behöver den, man får ju manualer för allt idag, de e bara den för barn som inte finns än! tänkvärt!

meny idag:
1banan
9 ciggaretter
4 ballerina kex
5 koppar latte/kaffe
mos&köttbullar
makaroner&köttbullar (återign idérik)
2 redbulls
snart 1 majskolv

tips på matvanor till mig?
hihi kramar

RSS 2.0