uppdatering efter förfrågning ;)

hmm 1 vecka kvar till karribien, det ska bli helt fanatiskt hihi relaxaaaaaaaaaaaaaaa...image5

Jag undrar ibland varför just jag förtjänar denna resa med tanke på hur mina siffror ser ut nu för tiden men mina goa underbara vänner förklarar att jag faktiskt är värd denna så jag ska from nu sluta vara så pessimistisk mot mig själv. Jag har faktiskt jobbat ihjäl mig rent ut sagt förra året för att komma i top 8 i scandinavien och slutar faktiskt på 6:e plats. Jag är värd denna resa om inte annat så kanske min dotter är det med tanke på hur hon har tyckt att jag har varit en kass mamma hela förra året men ändå på nåt vis förstått. I november fick hon nog och tvingade mig slänga allt i pappersform som jag fick i den lilla luckan i dörren för att vara med henne istället. Från den dagen arbetade jag bara 8-16.  Så summeringen är att min söta goa tjej borde få åka på världens roligaste resa oxå.

Jag har börjat skriva ner vad jag ska ha med mig i min nya rosa reseväska. Jag har nyligen inhandlat lire döskalle tillbehör eftersom vi faktiskt kommer att befinna oss i karribien på en båt. Jag har fått en döskalle bikini av kajsa, en scarf av samma tema från ett convent, och ett navelsmycke med en rosa strass döskalle på hihi.. Jag kommer se himla farlig ut! mina rosa crocs är nog med bra att ta med eller? haha nooot. det är väl allt vad ja har skrivit ner men jag får väl ta med mig ett å annat ombyte kanske.

Snö snö snö! Jag tror att en del människor som även förra året denna tidpunkt trodde att våren skulle komma blev paffa när snör ringlade ner från skyn. De hade lagt ner alla vinterkläder, tagit fram utemöblerna bytt däck på bilen å polerat den nogrannt. Sen vill jag bara kommentera att jag träffade dem alla itrafiken i morse. GGGuuuuuuud va trött jag blir! Sitter i bilköer kl 9 med ett flöde på 5km/h. Varför fattar inte folk att det varje år kommer ett rejält snöoväder i mars.. Hoppas att de hade att göra i eftermiddag med möblering av utemöbler å vinterdäck.

Nog om  mig å alla tokar för idag...


Fredag Thohoooo

Ok så här ligger det till! Igår skrev jag ett himla långt blogg stycke, men vet ni vad? Jo när jag hade skrivit alla 14 sidor så förhandsgranskade ja å vad händer JO Allt raderades! Himla skit. Så idag gör jag ett nytt försök till blogg!


fredag fredag älskar fredag, men det kanske jag har skrivit förut... sitter med ett glas gott rött vin å myser, inte framför datorn om ni nu tror det utan jag råkade hamna här eftersom mitt dåliga samvete för blogg världen har påpekat att jag e en värdelös bloggare så e jag ju tvungen att dela av mig med mitt liv! hmm så vad ska jag skriva!

Fredagars njutning är när man sitter framför antingen brasan eller pianot  med som jag i nuet ett glas rött.
En mysig just som beskrivet fast alla hjärtans torsdag så satt jag å Jenny å myste framför brasan och började skriva en låt... Jag hoppade pianot å tog gitarren å satte igång med mina tre ackord som jag kan (som man kommer himla långt med) och vi skrev en riktigt rolig låt. önska jag visste hur man addar låten här inne så hade ni fått höra den! haha skit kul. men det höjer upp kvällen å faktiskt livet när man gör dessa små aktiveteter.

Min bror har flyttat hem till mig nu då han hamnat i en seperation efter sitt 8 år långa förhållande, så nu har han sina två döttrar här över helgen med. Emma är ju också hemma denna helgen. Så ni kan ju förstå vilket liv det är här när två snart 8 åringar och en 5 åring lever rövare.

Det är lite skrämmande igentligen när man ser hur många familjer som har barn från tidigare förhållande som får gemensamma barn, då de blir mina hans å våra barn. haha stackars barn. Nu har visserligen jag bara Emma å robert inga men hade man kunnat bestämma hur livet skulle sett ut så hade det ju varit mamma pappa å barn. Emma bor ju hos mig hela tiden å åker till sin pappa varannan helg och jag måste säga att det faktiskt är riktigt skönt att vara helt barnledig en helg emellanåt. Man får rå om sig själv då. piffa till sig lite då å då.

Jag ska ut med mina vänninor i morgon å partaja lite, eller rättare sagt sätta gbg i gungning så i morgon ska jag åka å kolla på lite nya kläder och sola å allt det där vi tjejer gör. Kanske ska till stockholm på torsdag nästa vecka å gå igenom bröllopet med kajsa och se vad man kan ta reda på för roliga saker inför min toastmaster debut. Jag ska se till att googla lite om detta så man är införstådd med vad man ger sig in på. nu ska ja sätta mig å knega lite på nån värdelös text som jag ändå kommer att slänga senare hihi pössar på er alla där ute.

Ps Slipsen som du kallar dig som tycker att jag är värdelös på att blogga ska få sig en känga när jag träffar dig, som om du e tvungen att kolla min blogg eller... haha jag vet var du booor moahahahaha.

pöss till dig med slipsen!

RSS 2.0