Det funkade ju:)

Jag tröttnade plenty på att skriva långa inlägg som försvann när det skulle publiceras, framför allt när man inte har haft så mycket tid att skriva så sorry:(

Tiden har gått väldigt snabbt och mycket har hänt..
Vi har öppnat Herr Obers första restaurang och det är galet hur kul det är men samtidigt sjukt hur mycket det är att göra!! Vi kanske gjorde saker i lite fel ordning med familj å hus för som företagare jobbar man dygnet runt, så en pik till starta eget kursen som jag gick när jag var HÖGGRAVID??!!

Nåväl nu är vi här å får ta ett dygn på 56tim i taget.

Isabella har blivit stor:) En sådan skillnad på hur vi hade det innan med nu är enorm. Hon har slutat kräkas helt nu nästan och vi har kunnat lägga om mat å mediciner till 4 ggr/dag. Å att hon får all mat å medicin på en gång( vi slipper dela upp måltiden i 2 omgångar) har blivit lyx. Nattmedicinen är dock kvar å det är inte lätt att ta sig upp nattetid när man precis lagt sig. Men vi har två mobiler å en uplight på maxvolym så skulle vi missa så kommer grannarna iaf:)

Nu är vi i full preparering för tillväxthormoner och massa tester har genomförts som vi nu väntar på svar om. Får nog svar om det på måndag då vi ska på det vanliga provtagningen igen.

En sak om maten med... Bella har börjat älska mat och tuggar å tom sväljer en del:) tjohoooo det är samma känsla som när ert barn äter för första gången vid 4 månaders ålder.

Nu dör snart mobilen men hann ju med lite uppdatering;) kram


Vår... Värme....

Testing


RSS 2.0