Del 2 Lördag! El Karribien

Denna dag var min favorit tror jag! Vi hade en halvdag med sightseen på platsen där Pirates of carrabean spelades in å det var så coolt! Jag hade då på mig min piratscarf piratbikini och sist å minst piratnavelsmycke hihi e jag inte så himla hipp!!  Andra halvan av dagen snorklade vi å jag hittade massa ölburkar människoben och en BOMB trodde jag, fick i mig 2 liter saltvatten då jag upptäckte att snorkel inte funkar så långt under ytan. Jag simmade upp å skrek på guiden och han hoppade i UTAN snorkel och plockade upp en gammal GRYTA! Sanden på strande var svart eftrsom det är en gammal vulkan ö så det bränndes en aning när man skulle ta sig till handuken. Tofflor va e de? Dagen avslutades med Carrabean kväll med tema carnival så jag slängde på mig shrek dressen å gick upp å låtsades smällta in med de 200 andra utklädda!! Kvällen slutade återigen inte förrän 0530 och jag kröp in på rummet för att få lite sömn.. i 1 1/2 timma tills det var dags att krypa ner till frukosten. Å vilka frukostar sen.. det hade allt en bakfull blondin vill ha typ bacon, kaffe, fattiga riddare, juice och wienerbröd! Perfa.


Söndagen startade som ja nyss slutade med frukosten som laddning iför dagens olympiad. Vi scandinavier skulle vara ett lag å vi började med beachvolly och vann, sedan beachfotboll som vi vann, sedan surfbrädebalans som vi dessvärre inte vann men kom ändå tvåa mot det andra laget vi tävla emot! haha. sedan var det dags för lunch som de hade ställt upp på stranden med allt i grillväg du kan tänka dig och jag bakfull som jag var tog en Öl, å god var den med! Ölen tog jag i en klunk tog en ny å la mig på en solbädd å tillbringade en lite stund där. kvällen var lyckad med fest å liveband! haha

vill nii veta resten? då skriver ja imån hihi krammmmmmm

I`M BACK ALMOST BLACK!!! Hello everyone

Karribien är ett paradis och jag beordrar alla att åka dit! Helt fantastiskt!

Vi kom till cruisebåten klockan 18 på torsdagen efter att ha druckit en hel del champanje på Flyget så var man i toppform! Röda mattor och underbar service! Det var 160 anställda där och vi var 200 från Lyreco så vi behövde inte direkt vänta på att få det vi ville! Kvällen började med härlig raggiemusik live och BAREN var öppen! helt bäst!
Jag är inte den som direkt spottar i glaset utan gick med ett glas i varje hand hela kvällen! Dansade på däck i varma vindar och alla glada, känslan går inte att beskriva! Jag var den enda svensken men jag gjorde mig allt synlig så att ingen missade att vi svenskar kan parta!

Fredagen:
Vi började med att öva på att ta på oss räddningsvästar å gå till repektive samlingsplats (jag gick då till baren för om jag ändå ska drunkna varför inte med massa sprit i kroppen) . Sen bar det iväg till ö nr 1 st Lucia där vi mös på stranden med buffe och iskalla öl. Bada i 25 grader varmt vatten är inte helt fy skam så där tillbringade jag en del tid. Massa roliga rasta people var där och såg allmänt goa ut om ni förstår! Det är inte alkoholen de har problem med i detta land! haha
Kvällen hade vi tema international så då var det bara att klä sig i Fotbolls landslagets matchställ å hatt å visa världen hur snygga färger vi har! dans öl å ett pkt med ciggaretter...

Jag fortsätter med lördagen sedan...

oooops glömde

Jenny är bäst snyggast!!
Jag skiter i karribien å drar hem till Jenny å hänger med henne i stället!! å hon luktar som en nyöppnad wunderbaum ;)
image7

ARRRRRRHHHHHHHHHHH

Nu är det snart dax för mig att lämna gråa sverige för en tripp till det turkosblåa havet i Karribien, don´t cry for me SWEDEN i´ll be back. Lite brunare lite fräschare och mycket piggare ;)

Flyget mot Paris lämnar Landvetter kl 06 och i Paris träffar jag upp resten av Lyreco världen people. Fankingen va kul detta ska bli! Jag har snabbstartat med lite solarie för att inte bränna sönder sig och paniktränat i en vecka för känslan av att man e Göteborgs största Fit(ta) moahahaha. Ut på Le diamant båten med balkong över det okända havet och fria drinkar hela veckan kan det bli bättre? Nu e jag den enda svensken men my inglich gonna better up lite med practice. Kanske kommer hem med franska som modersmål efter denna trip man vet ju aldrig.
Allt är nästan packat å klart nu e det bara nerverna som ska lugna sig lite men det sköter jag inatt med en jävla massa Jägermeister innan påstigning. haha det kan ju tolkas bäst som ni vill..

Igår hade jag tjejkväll med mig själv och skulle prova den nya philips epileringsmaskinen och om någon läser denna blogg så GÖR ALDRIG DET!! Livsfarlig maskin, och då gillar jag ändå lite smärta ;)
Provade epilera bikinilinjen men var tvungen att avbryta när jag såg att halva muffer var uppäten av maskinen, tårarna rann och svetten rann ner för pannan. Den ska ju vara olaglig om man inte är självmordsbenägen. Så jag fick återgå till hederliga mr Hyvel. Han e bra han! Han gör en så len att man kan spela curling på huden.. ooooooooo mr hyvel....

Hur gör man igentligen för att övervinna flygrädslan? Så mycket jag flugit under 2007 å fortfarande skriver avskedsbrev i luften är ju konstigt! Jag får oxå alltid platsen brevid propellen som jag stirrar på så att jag vet om den skulle lossna. Men jag har haft kollegor under veckan nu som har gett mig lektioner om tryggheten med plan. Men jag tycker ju att visst är det sällan ett plan kraschar men när det väl händer så dör ju för fan ett halvt land eftersom de knör in 200 pers på 9 km3 typ.

Hur kan Emma vara skoltrött redan i 1a klass? Hon säger att hon kan allt som de försöker lära henne och att hon kan börja nästa år? Vad har man för argument till denna lilla blonda tjej då? Skolplikt? Jag säger till henne att göra de andra i klassen en tjänst å hjälpa dem att lära sig snabbt så de kan få ledigt resten av terminen, så med ett leende i morse så gick hon med bestämda steg in i klassrummet och skulle sätta igång sitt mission! Hon e ju bara för underbar! Älskar henne så att mitt hjärta sprängs!  Min Emmis.


image6


Nu måste jag börja jobba, mitt skrivbord ser ut som om någon tömt pappersåtervinings lådor över hela bordet!
Men pösssssssss alla trevliga people i blogg spacen.

RSS 2.0